Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – BatMan Box No 3 θα βρείτε

ARKHAM ASYLUM INMATE BAG

Κατάδικε, τώρα που βγαίνεις με αναστολή από το Arkham Asylum, πάρε και τη τσάντα του ιδρύματος με τα πράγματά σου. Μη ξεχνάς – σύντομα θα γυρίσεις, (σατανικό γέλιο του φρουρού) — φέρε πίσω και τη τσάντα!

BATMAN BEANIE ‘Η CAP

Κρύο ή ζέστη; Ό,τι καιρό κι αν κάνει έξω, η εργοδότρια εταιρεία σου, Wayne Industries, σε προσέχει! Διάλεξε τι σου αρέσει καλύτερα: ο σκούφος ή το baseball cap με το logo της εταιρείας. Ο Bruce Wayne φοράει κι απ’ τα δύο…

GRAPHIC NOVELS

BATMAN: ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ

Όταν ο Μπάτμαν συναντά ένα μικρό αγόρι που οι γονείς του δολοφονήθηκαν, βλέπει μια αντανάκλαση του νεαρού του εαυτού, έτοιμου να διαλέξει το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει σε μια ατέλειωτη σύγκρουση με το κακό. Αυτός ο παραλληλισμός τον στοιχειώνει, καθώς μελετά τη φύση του εγκλήματος από τα σκοτεινά σοκάκια μέχρι τις πολυτελείς βίλες του Γκόθαμ.

Το έργο των Paul Dini και Alex Ross συνδυάζει στοιχεία από τα κόμιξ και από τα εικονογραφημένα βιβλία για να δημιουργήσει ένα κλασικό έργο του Σκοτεινού Ιππότη.

 

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Σκοτεινός Ιππότης σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κρυμμένος βαθιά στη σπηλιά του, εκπαίδευε το στρατό του και περίμενε. Τώρα, όμως, ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων τυράννων. Οι ήρωες που έχουν απομείνει δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του συστήματος. Έτσι, ο Μπάτμαν αποφασίζει να επιστρέψει και να κηρύξει έναν αμείλικτο πόλεμο εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας!

 

BATMAN: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Σε αυτή την έκδοση θα βρείτε την κλασική περιπέτεια BATMAN: GOTHAM BY GASLIGHT, όπου ο Μπάτμαν της βικτοριανής εποχής θα αντιμετωπίσει το Δολοφόνο του Γουάιτ Τσάπελ, καθώς και τη βραβευμένη συνέχειά της, MASTER OF THE FUTURE, όπου ο Σκοτεινός Ιππότης αντιμετωπίζει έναν τρελό προφήτη, αποφασισμένο να εμποδίσει το Γκόθαμ να μπει στον εικοστό αιώνα.

 

TOMOI ALL STAR BATMAN 1-3

TOMOI BATMAN 11-13

Οι Frank Miller και Jim Lee, δύο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το πώς ο Dick Grayson έγινε ο βοηθός του Σκοτεινού Ιππότη!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη έκλεισε. Τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί εκείνος που είναι άξιος να συνεχίσει το έργο του Μπάτμαν!

Batman Box 3

34,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε 3 Graphic Novels, 16 συλλεκτικά comic της σειράς “Batman” δεμένα σε 6 τόμους, μια μαύρη αναμνηστική τσάντα από την εποχή του… εγκλεισμού σας στο ίδρυμα Arkham Asylum, καθώς και έναν σκούφο ή καπέλο, προσφορά των… Wayne Industries!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!