Επιλογή Σελίδας

Στο Anubisbox II – Spider-Man Box No 3 θα βρεις

VENOM T-SHIRT

Μία συλλεκτική μπλούζα με το σήμα του τρομερού και φοβερού Venom! Ώρα να δείξετε την εντυπωσιακή δύναμη που κρύβεται μέσα σας!

TRAVEL MUG

Ποιος θα τολμήσει να ακουμπήσει τον καφέ σας, όταν τον προστατεύει ο ένας και μοναδικός Venom; Ένα travel mug με τον μεγάλο αντίπαλο του Spidey, που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας!

 

 

GRAPHIC NOVELS

SPIDER-MAN: ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Ο Πήτερ Πάρκερ είναι μαθητής λυκείου και, όπως κάθε λυκειόπαιδο, έχει ένα όνειρο: να γίνει διάσημος! Όταν μία ραδιενεργή αράχνη τον δαγκώνει και με ένα θαυματουργό τρόπο τού χαρίζει εκπληκτικές δυνάμεις, φαίνεται πως το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα!

SIEGE: ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

Mετά το τέλος του τρομακτικού εμφυλίου πολέμου που άλλαξε το σύμπαν των υπερηρώων, η ομάδα των Εκδικητών δεν υπάρχει πια και ο κόσμος βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Νόρμαν Όσμπορν, που αποφασίζει να εισβάλει στην Aσγκαρντ, πατρίδα του Θωρ.

BACK IN BLACK - ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Η τρομερή σύγκρουση που δίχασε τους υπεράνθρωπους πολέμιους του εγκλήματος έλαβε τέλος, όμως η ζωή του Πήτερ Πάρκερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι αρχές τον καταδιώκουν και τον αναγκάζουν να κρυφτεί, έχοντας μαζί του τη θεία Μέυ και τη Μαίρυ Τζέην.

CIVIL WAR

Στον απόηχο ενός τραγικού γεγονότος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεσπίζει ένα νόμο που υποχρεώνει όλους τους υπερήρωες να αποκαλύψουν την αληθινή τους ταυτότητα. Οι υπεράνθρωποι υπερασπιστές θα πρέπει τώρα να επιλέξουν ποια στάση θα κρατήσουν.

THE ROAD TO CIVIL WAR

Τα σύννεφα πυκνώνουν και η θύελλα που θα συνταράξει τα θεμέλια του Μarvel Universe πλησιάζει! Στη δίνη της θα βρεθούν διάσημοι υπερήρωες, όπως ο Αιρον Μαν, ο Σπάιντερ-Μαν και ο Μίστερ Φαντάστικ.

TOMOI SPIDER-MAN COMICS

Παρακολουθήστε τις συναρπαστικές περιπέτειες του Spider-Man μέχρι και το συγκλονιστικό τέλος τους, όπου ο μεγάλος ήρωας θα βρεθεί απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, τον Dr Octopus, και θα γνωρίσει την ήττα! Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Peter Parker να κάνει τη μεγάλη του επιστροφή και να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους Electro και Black Cat!

Spider-Man Box 3

29,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε ένα Graphic Novel, 13 comic της σειράς “Amazing Spider-Man” σε 6 τόμους, ένα συλλεκτικό Venom T-Shirt καθώς και μια συλλεκτική κούπα Venom!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!